Източник: Lamqta.comОвен  Днес ще имате голяма нужда от съвет на

...
Източник: Lamqta.comОвен  Днес ще имате голяма нужда от съвет на
Коментари Харесай

Успешен ден за три от зодиите. Тежък разговор за други две. Вижте хороскопа си за деня

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.  

 
Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.

Близнаци
Денят ще бъде сполучлив. Ако сте настоятелен човек, може да очаквате куп приятни сърпрайзи: от приемане на примамливи търговски оферти, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните триумфи не са тъкмо това, към което се стремите на напред във времето, обърнете внимание на творчеството. Вашият капацитет е висок и няма да се наложи да се оплаквате от дефицит на хрумвания. Не е неприятна обстановката в персоналната сфера, въпреки че през днешния ден съществени промени към по-добро не могат да се чакат. Може да деянията самодейност в сантименталните връзки, а решителните дейности ще бъдат признати с аплодисменти.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
Не възприемайте през днешния ден тайнствените погледи и шепот зад тила си като предпочитание да Ви обидят. Преди всичко Вашият обичан човек има предпочитание да Ви сюрпризира, а задачата му е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любознание може да скапе всичко.

Везни
На процедура няма от кой-знае какво да се оплаквате, само че в този момент освен Вие, само че и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в положително разположение на духа. Склонни сте към недоверчивост и на всички места Ви се „ мяркат ” интриги и заприказва, а това не е от изгода нито за деловите, нито за персоналните връзки. Старайте се да запазите въпреки и външно успокоение и наблюдавайте развиването на нещата. Това е по-добре, в сравнение с незабавно да се хвърляте в пердах с враговете, без значение дали те са действителни или мними. Жизненият Ви тонус е намален, а това значи, че би трябвало да се пазите. При това звездите Ви поучават, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа интензивност, единствено че всичко е хубаво, когато е с мярка. 

Скорпион
Смелото и рисковано начинание се оказва извънредно сполучливо, и ще постигнете резултати, за които по-рано сте могли единствено да мечтаете. Конкурентите Ви ще умират от злоба, а съдружниците ще ликуват и мигновено ще Ви изберат за собствен водач. Успехът ще позвърти главата Ви, само че няма да пречи да си вършиме дълготрайни проекти. Чувствате се победител, а това усилва Вашата прелест за противоположния пол. Няма да усещате дефицит на искащи да се срещнат с Вас, или неотложно и вечно да свържат своята орис с Вашата. Но защото сте освен безпределно обаятелни, само че и доста мъдри, и по тази причина избягвате безрасъдните дейности. 

Стрелец
Стрелците позволяват прекомерно доста неточности, създавайки с това проблеми освен за себе си, само че и за своите съдружници. Да се приканват представителите на знака за нерешителност, е безполезно- на тях просто не им е до това, защото денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се най-малко понякога да се оглеждате обратно, а това ще Ви разреши да оптавите позволените пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то - неприятно. Затова би трябвало да бъдете подготвени за рецензия, а и за неприятни въпроси. Ако съумеете да запазите успокоение и да не дадете воля на страстите, обстановката ще се стабилизира.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени. 

Водолей
Жаждата за завършения тласка Водолеите към недомислени действия. Този ден ще бъде запаметяващ се и ослепителен, само че напълно не безвреден: защото по начало сте непредпазливи, може да си навлечете неприятности. Малко по-лесно ще бъде на тези, които имат мъдри съветници и надеждни другари. Не би трябвало да се захващате независимо със комплицирани задания, а е по-добре да предпочетете съдействието. Възможни са срещи с отдавнашни познати, а не е изключено и възобновление и на в миналото прекратени връзки. Денят е подобаващ за опити с имиджа и възобновяване на дрешника.

Риби
Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР